Матраци

Матраци
Матраци
Покажи
Ред

Основа за матрак Стандарт М

Стандарт М е мека основа за матрак, предназначена предимно за употреба в хотели.Съставена от конструкция от масивна дървесина, обезшумяващ слой от нетъкан текстил, пружинен пакет тип бонел, метален укрепващ механизъм и висококачествена дамаска.Тази основа може да бъде изработена в цвят и дамаска или..

165,00 лв.

Основа за матрак Стандарт Т

Стандарт Т е твърда основа за матрак, предназначена предимно за употреба в хотели.Съставена от конструкция от масивна дървесина, обезшумяващ слой от нетъкан текстил и висококачествена дамаска.Тази основа може да бъде изработена в цвят и дамаска или еко кожа по Ваш избор.Има възможност също за избор ..

Детски ЕКО матрак ХУБА на матраци ИВВЕКС

Детски двулицев, непружинен матракЯдро от белгийски ЛАТЕКС, натурална вата и естествени КОКОСОВИ ВЛАКНАДвусезонен – прошит с ПАМУЧНА ВАТА от едната и ВЪЛНЕНА ВАТА от другата  странаСваляем калъф с цип от 100% органичен ПАМУКВътрешен калъф от памучно хасе за допълнителна хигиенаОбща височина 11 ..

192,00 лв.

Двулицев матрак АХИНОРА на матраци ИВВЕКС

              Двулицев, среднотвърд, непружинен матра Ядро от МЕМОРИ ПЯНА и високоеластична ПЯНА с висока плътност и издръжливост Висококачествен текстил, прошит с МЕМОРИ ПЯНА  за допълнителен релакс Двустранно усещане за твърдост, както и за летен/з..

498,00 лв.

Двулицев матрак ЯСМИНА на матраци ИВВЕКС

Двулицев, среден към твърд, непружинен матракЯдро от МЕМОРИ ПЯНА и високоеластична ПЯНА с повишена твърдостСлой МЕМОРИ ПЯНА, прошит в калъфа за допълнителна мекотаТехнология „Двойно усещане“ за избор степен на твърдост за всеки партньор посредством въртене на ядрата – мек, където искате и твърд, къд..

565,00 лв. 441,00 лв.

Двулицев матрак МАДАРА от матраци ИВВЕКС

Двулицев, балансирано мек , пружинен матрак , подходящ за хора с повишено теглоЯдро от индивидиално опаковани пружини ПРУЖИНИ (покет) и високоеластична ПЯНА Подсилени бордове с високоплътностна пенополиуретанова пянаМЕМОРИ ПЯНА в прошивката за допълнителен комфортТекстил с втъкани сребърни нишк..

432,00 лв.

Двулицев матрак КИОРА на матраци ИВВЕКС

        Двулицев, комфортно еластичен , непружинен матрак        Ядро от ПЯНА с висока плътност и повишена мекота        Прошит с обемна вата и пенополиуретаново фолио за допълнителен комфорт        Специален текстил с е..

388,00 лв.

Двулицев матрак КОСАРА от матраци ИВВЕКС

        Двулицев, непружинен матрак с балансирана твърдост         Ядро от високоеластична ПЯНА с повишена ортопедичност        Висококачествен текстил, прошит с МЕМОРИ ПЯНА за допълнителен комфорт        Двусезонен..

421,00 лв. 303,00 лв.

Детски матрак НИЯ на матраци ИВВЕКС

Детски двулицев, непружинен матрак ядро от висококачествена ПЯНА и КОКОСОВИ ВЛАКНА Сваляем калъф ранфорс* от 100% естествен памук Допълнителен вътрешен калъф за по-добра хигиена Прошивка с вата за допълнителна мекота Обща височина 9см Гаранция: 2 години     &nb..

87,00 лв.

Еднолицев матрак ДИВНА на матраци ИВВЕКС

Еднолицев, балансирано твърд, непружинен матрак Двуслойно ядро от два вида ПЯНА с висока плътност и повишен комфорт, съединени със специална технология без лепила Вградена гъвкава ламелна подматрачна рамка, подходяща за монтаж на повдигащ механизъм Висококачествен текстил с прошита вата за ..

269,00 лв.

Еднолицев матрак АСМАРА на матраци ИВВЕКС

Еднолицев, умерено мек, пружинен матрак Ядро от индивидуално опаковани ПРУЖИНИ (покет) и ПЯНА с висока плътност и еластичност  Подсилени бордове с високоплътностна пенополиуретанова пяна МДФ основа и подсилена рамка от масивна дървесина Подходящ за повдигащ механизъм Висококачествен ..

289,00 лв.

ТОП матрак ЕЛИЦА на матраци ИВВЕКС

ТОП матрак от МЕМОРИ ПЯНАТекстил с втъкани сребърни нишки, осигуряващи антибактериална и антиакарна защита Допълнителен комфорт за вилата или квартирата За по-добро усещане на стария матрак или диван4 ластика в краищата за лесно и стабилно захващане към матракаНавит на руло за лесно трансп..

139,00 лв. 118,00 лв.

ТОП матрак ЗОРНИЦА на матраци ИВВЕКС

ТОП матрак с ядро от пенополиуретанова ПЯНА  Удължава живота на Вашия матрак Придава допълнителен комфорт 4 ластика в краищата за лесно и стабилно захващане към матрака Навит на руло за лесно транспортиране Обща височина 5 см Гаранция: 2 години   ТОП матрак ЗОРНИЦА на ма..

96,00 лв.

ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК ВЕРОНА

Височина на матрака 220мм.Състав:Капитониран памучен плат;Тапицерска обемна вата;Слой термослепени памучни влакна;Пружинен пакет "Бонел";Слой обезшумяващ флиц;Основа ПДЧ;Еднолицевия матрак се предлага в следните размери на следната цена:82/190 см. - 114 лева120/190 см. - 163 лева 144/190 см. - ..

Еднолицев матрак Класик пяна

Модел CLASSIC  пяна е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми при легла с ракла.  Ядрото е направено от еластична пяна . Ортопедичните свойства на матрака спомагат за поддържането на гръбнака &..

131,00 лв.

Еднолицев матрак Класик Бонел

Модел CLASSIC е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Ядрото е направено от пружинен пакет Bonnell System. Тази система е направена по доказала се с времето технология и гарантира добри експлоатационни качества на матрака. Това е най-широко разпрост..

131,00 лв.

ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК ЛЕНА

Височина на матрака 210.Състав:Памучен плат;Тапицерска обемна вата;Слой термослепени памучни влакна;Пружинен пакет "Бонел";Слой обезшумяващ флиц;Основа Фазер;Рамка от иглолистен материал.Еднолицевия матрак се предлага в следните размери на следната цена:82/190 см. - 96 лева120/190 см. - 133 лева&nbs..

ЕДНОЛИЦЕВ МАТРАК ОРФЕЙ

Височина на матрака 23см.Състав:Капитониран памучен плат;Силиконова  обемна вата;Слой термослепени памучни влакна;Пружинен пакет "Покет";Слой обезшумяващ флиц;Основа ПДЧ;Рамка от иглолистен материал. Еднолицевия матрак се предлага в следните размери на следната цена:82/190 см. - 183 лева12..

Еднолицев матрак Перла

Модел PERLA еднолицев е ортопедичен матрак с ядро от еластична ND пяна. При този модел не е необходимо използването на подматрачна рамка и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми при легла с ракла. Има изключително висока издръжливост при натоварване. Ортопедичните свойства на матрака спомага..

186,00 лв.

ДВУЛИЦЕВ МАТРАК НОНА ДЕЛУКС

Матрак Нона делукс:двусезоненанатомичендвулицевсистема БонелПредлага се в следните размери на следната цена като височината на всички е 21см. :72/190 см. - 161,00 лева82/190 см. -178,00 лева90/190 см. -192,00 лева100/190 -206,00 лева114/190 см. -233,00 лева120/190 см. -248,00 лева125/190 см. -256,00..

Двулицев матрак Сиана силвър

Siana Silver е специален матрак с вплетени „сребърни нишки“ в дамаската, които допринасят за изключителна визия и мекота при допир. Ядрото е зонов покет от индивидуално опаковани пружини със 7 зони на комфорт. В допълнение този матрак е изработен и с memory пяна. Нейната роля е да разпредели тежестт..

571,00 лв.

ДВУЛИЦЕВ МАТРАК АЛЕГРО

Двулицев матрак Алегро:анатомичен7 зони на комфортдвулицевдвусезоненstrong pocket systemПредлага се в следните размери на следната цена като височината на всички е 22см. 72/190 см. - 257,00 лева82/190 см. - 275,00 лева90/190 см. - 299,00 лева100/190 - 335,00 лева114/190 см. -361,00 лева120/190 ..

Двулицев матрак Аметист

Модел AMETYST съчетава неповторима визия и уникално усещане за комфорт. Съдържа седем зонов покет пакет от индивидуално опаковани и независими една от друга пружини. Ядрото е със 7 зони на комфорт, подредени според специфичния натиск, който различните части на тялото упражняват върху повърхността на..

475,00 лв.

Двулицев матрак Диона

Двулицев матрак DionaЯдрото на матрак Diona е изградено от ND пяна и слой профилирана мемори пяна от едната страна за повече мекота и удобство по време на сън.ND пяната е еластична и неподатлива на деформация, което запазва качествата на матрака за дълго време, а слоят мемори се адаптира към по..

258,00 лв.

Loading...
Loading...