ОСНОВИ ЗА МАТРАЦИ

Основи за матраци
Показани от 1 до 7 от 7 (1 страници)

Основа Ирида

113.00лв. Основа Ирида е със здрава конструкция, комбинация от от иглолистна дървесина и ПДЧ.  Над тях са използвани слой от термослепени памучни влакна, слой нетъкан текстил и висококачествена тъкана дамаска. Основата може да се използва както с еднолицев така и с двулицев матрак.Слоеве:конструкция от иглолистна дървесинаПДЧ - 8 ммслой термослепени памучни влакнаслой нетъкан текстилвисококачесвена тъкан дамаскаВисочина: 23 смПредлага се в различни размери.*Посочената цена е за размер 82/190..

Основа Ирида Делукс

127.00лв. Основа Ирида Делукс е изработена  в комбинация от от иглолистна дървесина и ПДЧ, гарантиращи здравина. Над тях е използвана полиуретанова пяна за матраци и завършва с висококачествена тъкана дамаскаСлоеве:конструкция от иглолистна дървесинаПДЧ - 8 ммполиуретанова пяна за матрацивисококачесвена тъкан дамаскаВисочина: 26 смПредлага се в различни размери.*Посочената цена е за размер 82/190..

Твърда основа Universal

134.00лв. Подматрачната основа Универсал представлява тапицирана твърда база, върху която се поставя двулицев матрак. Изработена е от висококачествена иглолистна дървесина. Допълнително е укрепена с подсилващи ребра. Красива дамаска с фини и приятни орнаменти осигурява изящна визия, подходяща за спалнята и хотела.Състав: конструкция от иглолистна дървесина, тапицирана основа с тъкана дамаска, иглонабит латексиран филцПредлага се в различни размери.Височина на основата 21 см, височина на основата с крачета 25 см*Посочената цена е за размер 82/190..

Основа за матрак Стандарт Т

152.00лв. Стандарт Т е твърда основа за матрак, предназначена предимно за употреба в хотели.Съставена от конструкция от масивна дървесина, обезшумяващ слой от нетъкан текстил и висококачествена дамаска.Тази основа може да бъде изработена в цвят и дамаска или еко кожа по Ваш избор.Има възможност също за избор на крака и изработване на табла за стена.Височина на основата 20см. Гаранция 3 години*Посочената цена е за размер 82/190..

Основа ONIKS

156.00лв. Подматрачната основа Оникс представлява тапицирана твърда база, върху която се поставя двулицев матрак. Изработена е от висококачествена иглолистна дървесина. Допълнително е укрепена с подсилващи ребра.Състав: конструкция от иглолистна дървесина, тапицирана основа с тъкана дамаска, иглонабит латексиран филцПредлага се в различни размери.Височина: 21 см*Посочената цена е за размер 82/190..

Основа за матрак Стандарт М

165.00лв. Стандарт М е мека основа за матрак, предназначена предимно за употреба в хотели.Съставена от конструкция от масивна дървесина, обезшумяващ слой от нетъкан текстил, пружинен пакет тип бонел, метален укрепващ механизъм и висококачествена дамаска.Тази основа може да бъде изработена в цвят и дамаска или еко кожа по Ваш избор.Има възможност също за избор на крака и изработване на табла за стена.Височина на основата 20см.Гаранция 3 години.Посочената цена е за размер 72/190..

Основа TERA

259.00лв. Подматрачната основа Тера представлява тапицирана твърда база, върху която се поставя двулицев матрак. Изработена е от висококачествена иглолистна дървесина, тапицирана е с висококачествен текстил в мека землиста тоналност.Състав: конструкция от иглолистна дървесина, тапицирана основа с тъкана дамаска, иглонабит латексиран филцПредлага се в различни размери.Височина: 17 см, височина на основата с крачетата -35 см*Посочената цена е за размер 90/190..