ПОДМАТРАЧНИ РАМКИ

ПОДМАТРАЧНИ РАМКИ

Подматрачни рамки
Показани от 1 до 6 от 6 (1 страници)

Система флекс

159.00лв.  Система флексТри комфортни зони. Възможност за регулиране твърдоста на ламелите в областа на кръста.Тази система позволява по-правилното или необходимо позициониране в лумбалната област.Еластичните легла на  ламелите, позволяват  вертикално и осово движение,това дава възможност за перфектното им нагаждане по матрака, освобождавайки го във всяка една зона.Тази подматрачна рамка е предназначена за безпружинни еластични матраци,както и за матраци с пружинен пакет  “Pocketed springs”.Височина 55 – 60 мм. 4 години гаранция!Опциите за повдигане на глава, крака -глава, ракла и крачета не са включени в цената  и се заплащат допълнително!*Посочената цена е за размер 82/190..

Подматрачна рамка Стандарт

119.00лв. Подматрачна рамка Стандарт Рамка от многослоеста букова дървесина с еднопосочно разположени влакна за по – голяма устойчивост и естетика.15 – 16 броя букови ламели. При широчина на рамката над 140 см. 30 – 32 броя букови ламели. Броят на буковите ламели зависи от дължината на подматрачната рамка, съответно 190см. или 200см.  Вграждане на два индивидуални ламела в средата за постигане на оптимална независимост. Пластмасово легло за ламела, лежащо в плътна основа и осигуряващо безшумната му експлоатация. Oпция Р – система от двойни ламели за регулиране на твърдостта и оформяне на комфортна зона. Три комфортни зони. Възможност за регулиране твърдоста на ламелите в областа на кръста. Тази система позволява по-правилното или необходимо позициониране в лумбалната област. Обезшумени легла за ламелите, вградени в плътна основа от слепена букова дървесина букови ламели подматрачна рамка Стандарт е предназначена за двойнолицеви пружини матраци с пружинен пакет “Bone..

Подматрачна рамка Dream System

139.00лв. Тази система позволява по-правилното или необходимо позициониране в лумбалната област.Обезшумени легла за ламелите, монтирани на стабилна метална рамка.Подматрачната  рамка   е с монтирани планки за амортисьорен механизъм.  Височина 45 – 50 мм.Три комфортни зони. Възможност за регулиране твърдостта на ламелите в областта на кръста.Вариант крачета с височина 29 см , цена по запитване. *Посочената цена е за рамка с размер: 82/190..

Подматрачна рамка Dream Flex

179.00лв. Модерна и комфортна подматрачна рамка с букови ламели.Три зони на комфортЗона за кръста- възможност за регулиране на твърдостта на ламелите в областта на кръстаНаправена от стоманен профил с монтирани планки за амортисьорен механизъм4 години гаранция5 см височина*Посочената цена е за подматрачна рамка с размер 82/190..

Подматрачна рамка Black Charm Matic

989.00лв. Високотехнологична моторна рамка от многослоеста букова дървесина с еднопосочно разположени влакна за по – голяма устойчивост и естетика.Височина 12-15 см, 26 – 28 бр. многослойни букови ламели.Зависи от височината на рамката,съответно 190 см. или 200 см.Уникално разработена констукция, отстраняваща напрежението в лумбалната област.Kaбелно дистанционно управление.Опция Р – система за регулиране на твърдостта и оформяне на комфортна зона.фиксатор за матрак*Посочената цена е за подматрачна рамка с размер 82/190..

Подматрачна рамка Black Charm

229.00лв.  Рамка от многослоеста букова дървесина с еднопосочно разположени влакна за по – голяма устойчивост и естетика.Височина 65 – 70 мм. 28 – 30 бр. многослойни букови ламели.При широчина на рамката над 140 см. 56 – 60 бр. многослойни букови ламели.Броят на буковите ламели зависи от дължината на подматрачната рамка, съответно 190см. или 200см.Вграждане на два индивидуални ламела в средата за постигане на оптимална независимост.Еластично легло на ламела, позволяващо вертикално и осово движение.Дизайнът на обувките позволява пълно покриване на дървената основа.Вариант крачетаПет комфортни зони. Чрез по-еластичните си ламели и по-меки и пластични обувки,освобождава напрежението в раменете и позволява на врата да остане в изправена позиция. Лумбалната област е изключително важна област за хора с проблеми в кръста. Освен втвърдяване на зоната, вградената система позволява чрез тристепенно регулиране на височината да се повдига осезаемо в тази област. Двустранно осово движение на ла..