За нас
Мебелен Център Иввекс е официалният шоурум на Мебели Иввекс в Стара Загора, който предлага пълната производствена гама от модели на фирмата, както и подбрани изделия на български и чуждестранни производители, за да осигури модерни и достъпни решения за всеки дом. Мебелният Център се разпростира на площ от 5 000 кв.м., а опитните му консултанти могат да ви предложат цялостни решения за интериора в офиса и у дома – от кухнята, коридора, през детската и спалнята, до хола. На втори етаж има обособена специална зона за матраци, където може да намерите голямо разнообразие от марки, както и пълната гама собствено производство Матраци ИВВЕКС. Сектор мека мебел е изключително обширен и отново предлага цялата гама собствено производство от мека мебел ИВВЕКС с възможност за индивидуални решения  чрез избор на конфигурация на моделите и дамски от над 230 картела. В сектор спални може да откриете и пълната гама собствено производство тапицирани спални, основи и табли ИВВЕКС.


Производственo-търговската база на Мебели Иввекс, оборудвана с най-съвременни машини и разпростираща се на площ от над 5 000 кв.м., се намира непосредствено до Мебелния Център в град Стара Загора, което гарантира наличности и бързо изпълнение на поръчковите артикули, собствено производство.


Залагайки на качеството и добрия дизайн и запазвайки доверието на клиентите си, компанията се утвърждава успешно на българския пазар вече 28 години, като същевременно регулярно изнася своя продукция и в други европейски страни. Фирмата има изградена добра дистрибуторска мрежа на територията на цяла България.


Посетете корпоративния сайт на Мебели Иввекс, където може да разгледате пълнта гама продукти на производителя.