За нас

Мебели Иввекс започва своята дейност през 1992г. като през 1997г. се специализира в производството на висок клас мека мебел.
Залагайки на качеството и добрия дизайн, компанията вече 25 години се налага успешно на българския пазар, като същевременно изнася своя продукция и в други европейски страни. Фирмата има изградена широка дистрибуторска мрежа на територията на цяла България.

През 2011 г. Мебели Иввекс открива собствен шоурум на площ от 5000 кв.м. в непосредствена близост до производствената си база, оборудвана с най-модерните машини.
Мебелният център предлага цялата производствена гама от модели на фирмата /мека мебел Иввекс и матраци Profilex/, както и подбрани изделия на български и чуждестранни производители, за да осигури модерни и достъпни решения за всеки дом. Целта на компанията е да се превърне в модерна, просперираща и стабилна българска компания с традиции и бъдеще.
*Възможно е част от показаните продукти да не са налични в момента. За повече информация, моля обърнете се към консултантите в Мебелен Център ИВВЕКС.