Еднолицеви матраци

Еднолицеви матраци
Покажи
Ред

Eднолицев матрак Актив

Еднолицев матрак Актив е практичен и достъпен матрак съчетаващ пружинен пакет "Бонел" с пенополиуретанов борд и метален укрепващ механизъм. . Добавената кокосова вложка придава допълнителна ортопедичност. Височина 22см.  За други размери вижте ценовата таблица...

179,00 лв.

Еднолицев матрак Диона

Модел DIONA еднолицев е изключително комфортен матрак с изчистена визия. Има ядро от еластична ND пяна и слой Memory пяна. Високотехнологичната Memory пяна реагира на топлината на тялото и заема формата на неговите извивки, адаптира се към позицията му и помага за пълното му отпускане като същевреме..

246,00 лв.

Еднолицев матрак Аморе

Еднолицев матрак Аморе е високо ортопедичен матрак .Разполага с вградена оропедична скара и два различни слоя пяна.Първият слой е пенополиуретанова пяна Т2538. която е с по висока твърдост от другия слой.Вторият слой е от пенополиуретанова пяна неподатлива на деформация.Калъфът на матрака е от качес..

232,00 лв.

Еднолицев матрак Верона

Височина на матрака 200мм.Състав:Капитониран памучен плат;Тапицерска обемна вата;Слой термослепени памучни влакна;Пружинен пакет "Бонел";Слой обезшумяващ флиц;Основа ПДЧ;Рамка от иглолистен материал. Цената от 109 лв се отнася за размер 82/190Еднолицевия матрак се предлага в следните размери на след..

109,00 лв.

Еднолицев матрак Каприз

Еднолицев матрак Каприз е създаден за да задоволи вашите капризи и изисквания .Еднолицев матрак за който не е нужна ламелна рамка.Той ви предлага висока ортопедичност благодарение пакет от индивидуална пакетирани пружини (Pocket Spring Units) и приятен комфорт на панел от високоеластична пенопориули..

280,00 лв.

Еднолицев матрак Класик Бонел

Модел CLASSIC е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Ядрото е направено от пружинен пакет Bonnell System. Тази система е направена по доказала се с времето технология и гарантира добри експлоатационни качества на матрака. Това е най-широко разпрост..

131,00 лв.

Еднолицев матрак Лена

Височина на матрака 200см.Състав:Памучен плат;Тапицерска обемна вата;Слой термослепени памучни влакна;Пружинен пакет "Бонел";Слой обезшумяващ флиц;Основа Фазер;Рамка от иглолистен материал.Еднолицевия матрак се предлага в следните размери на следната цена:82/190 см. - 91 лева120/190 см. - 126 лева&n..

91,00 лв.

Еднолицев матрак Мемофлекс

Еднолицев матрак Мемофлекс съчетаващ основа от масивна дървесина и пружинен пакет Бонел .с цел максимален комфорт е добавен сандвич панел "МЕМОФЛЕКС" също така пенополиуретанова пяна с висока плътност и мемори пяна която поема извивките на тялото и придава максимален комфорт. Калъфът е от качествен ..

166,00 лв.

Еднолицев матрак Орфей

Височина на матрака 200см.Състав:Капитониран памучен плат;Силиконова  обемна вата;Слой термослепени памучни влакна;Пружинен пакет "Покет";Слой обезшумяващ флиц;Основа ПДЧ;Рамка от иглолистен материал. Еднолицевия матрак се предлага в следните размери на следната цена:82/190 см. - 174 лева1..

174,00 лв.

Еднолицев матрак Перла

Модел PERLA еднолицев е ортопедичен матрак с ядро от еластична ND пяна. При този модел не е необходимо използването на подматрачна рамка и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми при легла с ракла. Има изключително висока издръжливост при натоварване. Ортопедичните свойства на матрака спомага..

186,00 лв.

Еднолицев матрак Рея

Състав:Памучен плат;Тапицерска обемна вата;Слой термослепени памучни влакна;Полиуретанова пяна;Основа Фазер;Рамка от иглолистен материал.Еднолицевия матрак се предлага в следните размери на следната цена:82/190 см. - 125 лева120/190 см. - 173 лева140/190 см. - 203 лева164/190 см. - 225 лева90/200 см..

125,00 лв.