Мека Мебел ИВВЕКС

Диван Паула ВИЖТЕ ПРОДУКТА

ПОРЪЧКОВ ДИВАН ПАУЛАКанапе „Паула“ може да бъде един модерен акцент във Вашия дом. Изчистено, стилно и много функционално. „Паула“ е невероятно удобен диван с изцяло сваляеми калъфи за пране, дори и на корпуса. Седалните и облегални възглавници са изработени с високоеластична пенополиурета..

0,00 лв.

Канапе Андрю ВИЖТЕ ПРОДУКТА

ДИВАН АНДРЮСерия АНДРЮ се състои от дивани, кресла и табуретки в скандинавски стил с изключително луксозни дамаска в цвят горчица, черно, бяло, кралско синьо или зелено. Диванът, креслото и табуретката имат перфектно съчетание между модерно и вечно. Красивите издълбани крака с месинг подчертава..

0,00 лв.

Канапе Вито ВИЖТЕ ПРОДУКТА

КАНАПЕ ВИТОКанапе  „Вито“ е изключително удобно, подходящо, както за малки, така и за големи жилища. Изработката му е от , високоеластична пенополиуретанова пяна  а облегалните възглавници са подвижни, със сваляеми калъфи. КОНФИГУРАЦИЯ НА МОДЕЛАдвуместно канапефотьойлза всички възможн..

0,00 лв.

Канапе Лейди ВИЖТЕ ПРОДУКТА

Лейди е елегантен диван с изпипани до съвършенство дребни детайли. Първият диван от този тип е направен още през 19 век и става много популярен. Той е истинска класика, която е станала синоним на страхотна изработка и вечен дизайн. Диванът разполага с дълбоки възглавници, които осигуряват изключител..

0,00 лв.

СЕРИЕН ДИВАН ГОЛДЪН ВИЖТЕ ПРОДУКТА

Диван „ГОЛДЪН“ включва: двуместно канапе без подръчници с механизъм Пума + лежанка с ракла + подръчник с МДФ плот. Лежанката е с обособена удобна ракла. Облегалните възглавници са със сваляеми калъфи, пълнеж от силиконов пух и мляна пяна. Седалката е от МДФ и високо еластична пяна. Моделът е наличен..

998,00 лв.

СЕРИЕН ДИВАН ДЖЕНОА ВИЖТЕ ПРОДУКТА

„ДЖЕНОА“ е един модерен и елегaнтен акцент във Вашия дом, комбинирал в себе си комфорта на луксозна мека мебел и удобна площ за спане. Седалката е изпълнена със зиг-заг пружини и високоеластична пяна. Облегалните възглавници са с пълнеж от високоеластична пяна и силиконов пух, със сваляеми калъфи. О..

1 136,00 лв.

СЕРИЕН ДИВАН КОРСИКА ЛАЙТ ВИЖТЕ ПРОДУКТА

Модел „КОРСИКА ЛАЙТ“ се изработва с лява или дясна лежанка. Той е с изключително удобна широка лежанка и функционална етажерка под подръчника. Облегалните възглавници отново са със сваляеми калъфи, пълнеж от силиконов пух и мляна пяна, а конструкцията на седалка е от пружини Бонел и високо еластична..

1 229,00 лв.

СЕРИЕН ДИВАН МЕЛАНИ ВИЖТЕ ПРОДУКТА

Диван „Мелани“ - удобство и стил за Вашият дом. Седалката е изпълнена със зиг-заг пружини и високоеластична пяна, облегалните възглавници са със сваляеми калъфи и пълнеж от силиконов пух.  Холовият ъгъл предлага и функция сън тип подматрак от пенополиуританова пяна.  Под лежанката има..

1 098,00 лв.

СЕРИЕН ДИВАН НАПОЛИ ВИЖТЕ ПРОДУКТА

Обран, елегантен дизайн, функционалност и удобство – всичко това съчетанов една мебел: диван „НАПОЛИ“. Облегалните възглавнициса със сваляеми двулицеви калъфи, пълнеж от силиконов пух имляна пяна. Седалка – МДФи високо еластична пяна. Механизъм падащ гръб. Избор на лява или дясналежанка. Наличен на ..

819,00 лв.

СЕРИЕН ДИВАН РЕЙНА ВИЖТЕ ПРОДУКТА

Модел „РЕЙНА“ се предлага в 3 модерни и актуални цветови комбинации. Облегалните възглавници са изключително удобни, със сваляеми калъфи, ълнеж от силиконов пух и мляна пяна. Основата на седалката е изпълнена чрез зиг-заг пружини и високо еластична пяна. Механизмът за сън е тип подматрак. Моделът е ..

1 194,00 лв.

СЕРИЙНО КАНАПЕ НАПОЛИ ВИЖТЕ ПРОДУКТА

Страхотно решение за малки,елегантни пространства, функционалност и удобство – всичко това съчетано в една мебел -канапе  „НАПОЛИ“.Облегалните възглавници  са със сваляеми калъфи, пълнеж от силиконов пух и мляна пяна. Седалка – МДФ и високо еластична пяна.Механизъм падащ гръб. Наличен на с..

549,00 лв.

Холова гарнитура Йоана /сериен модел/ ВИЖТЕ ПРОДУКТА

ПРЕДИМСТВА функция  сън - тип подматрак площ за спане 150 х 195 см. ракла в лежанкатаДължина на лежанката: 167 см./ Дължина на канапето: 231 см.Йоана - един модерен и елегaнтен акцент във Вашия дом, комбинирал в себе сикомфорта на луксозна мека мебел и спалня. В основата си ..

909,00 лв.

Холова гарнитура Селект /сериен модел/ ВИЖТЕ ПРОДУКТА

ПРЕДИМСТВА функция сън механизъм падащ гръб   площ за спане 130 х 200 см. ракла под седалкатаДължина на лежанката: 165 см./ Дължина на канапето: 212 см.Малък, компактен и изключително стилен модел, който пасва чудесно на малкибутикови жилища. Холовият ъгъл е със седалка..

872,00 лв.

Холова гарнитура Тасос /сериен модел/ ВИЖТЕ ПРОДУКТА

ПРЕДИМСТВАфункция сън  площ за спане 148 х 254 см.механизъм тип подматракракла под лежанкатаДължина на лежанката: 165 см./ Дължина на канапето: 230 см.Ъглов диван Тасос -  нашият бестселър. Истинската красота се съдържа в малкитенеща: малки външни размери и ГОЛЯМО ВЪТРЕШНО ПРОСТРАНСТВ..

891,00 лв.

Холова гарнитура Тръмп ВИЖТЕ ПРОДУКТА

Диванът е със седалка, която в основата си има зиг-заг пружини и високоеластична пяна, притежаващи отлична плътност и устойчивост. Облегалните възглавници са с пълнеж от високоеластична формована пяна. Холовият ъгъл „Тръмп“ притежава и функция сън. Използван е механизъм тип Пума, един от най-добрите..

0,00 лв.

Холова гарнитура Малибу ВИЖТЕ ПРОДУКТА

Холова гарнитура „Малибу“ - обран, елегантен дизайн, функционалност и удобство - всичко това съчетано в една мебел. Моделът е със седални възглавници от високоеластична пяна и силиконов пух. В основата си има гъсто преплетени еластични колани за по-голям комфорт. Облегалните възглавници са със сваля..

0,00 лв.

Холова гарнитура Йоана ВИЖТЕ ПРОДУКТА

 "Йоана" - един модерен и елегaнтен акцент във Вашия дом, комбинирал в себе си комфорта на луксозна мека мебел и удобна площ за спане. Седалката е изпълнена със зиг-заг пружини и високоеластична пяна със сваляем калъф. Облегалните възглавници са с пълнеж от формована високоеластична пяна със св..

0,00 лв.

Холова гарнитура Катрин ВИЖТЕ ПРОДУКТА

Ако търсите комфорт, страхотна визия, качество и достъпна цена, то тогава холов ъгъл "Катрин" е Вашият модел! Той би внесъл уют и простор в дома Ви. Изработен е от висококачествени материали: масивна дървесина, зиг-заг пружини и високоеластична пяна. Дивана е с механизъм падащ гръб и лесно се трансф..

0,00 лв.

Холова гарнитура Оптимус ВИЖТЕ ПРОДУКТА

Мека мебел „Оптимус“ – твоето място за заслужена почивка. „Оптимус“ е удобен диван за през деня и комфортно легло за вечерта. Диванът разполага и с две ракли, за да имате достатъчно място за своите завивки и спално бельо. Механизмът падащ гръб ви гарантира бързо и лесно трансформиране в легло. Седал..

0,00 лв.

Холова гарнитура Спирит ВИЖТЕ ПРОДУКТА

Прецизна изработка и високо качество, това можем да кажем за холов диван „Спирит“. Този модел е снабден с механизъм тип Пума, чрез който можете да оформите достатъчно голямо легло за гарантирано удобство. Седалищната част на дивана е със зиг-заг пружини и високоеластична пенополиуретанова пяна, коит..

0,00 лв.

Холова гарнитура Тифани ВИЖТЕ ПРОДУКТА

„Тифани“ – нашият съвременен йога модел! Невероятно удобен, създаден чрез отделни модули, които позволяват различни конфигурации. Комбинирате по ваш вкус и според пространството. Така всеки ден може да разнообразявате визията на своята всекидневна. Големите седалки, основа от зиг–заг пружини и висок..

0,00 лв.

Холова гарнитура Ая ВИЖТЕ ПРОДУКТА

„Ая” е ъглов диван, който чудесно ще се впише във вашия дом. Огромната и удобна спалня, в която се превръща, е подходяща, както за гости, така и за ежедневна употреба. Холов ъгъл „Ая“ е със специални, удобни за сън седалки, изработени на принципа на матраците с покет пружини и високоеластична пяна. ..

0,00 лв.

Холова гарнитура Стефани ВИЖТЕ ПРОДУКТА

Холова гарнитура „Стефани“ – луксозна, модерна и стилна мека мебел. Седалните възглавници са от силиконов пух и високоеластична пяна, а в основата си има гъсто преплетени еластични колани за нужната здравина, гарантирана в годините. Облегалните възглавници са със свалящи се калъфи с цип и пълнеж от ..

0,00 лв.

Канапе Лондон ВИЖТЕ ПРОДУКТА

ПРЕДИМСТВАфункция сън  площ за спане 140 х 190 см.механизъм за сън Акордеон с ламелна рамкасваляем калъфУспехът на тази мека мебел се основава на три несъмнени предимства: функционалност, удобство и компактност. „Лондон“ има всички характеристики на традиционния диван и същевременно е перф..

420,00 лв.