Собствено производство

Собствено производство
Покажи
Ред

Двулицев матрак Вариант 12

Двулицев матрак Вариант 12 е икономичен и практичен предназначен за употреба в хотели. Вариант 12 е изработен от два панела пенополиуретанова пяна предоставяки избор за между по-мека и по-твърда повърхност за спане. Поставен върху мека основа този матрак става изключително удобен. Има практичен смен..

166,00 лв.

Eднолицев матрак Актив

Еднолицев матрак Актив е практичен и достъпен матрак съчетаващ пружинен пакет "Бонел" с пенополиуретанов борд и метален укрепващ механизъм. . Добавената кокосова вложка придава допълнителна ортопедичност. Височина 22см.  За други размери вижте ценовата таблица...

179,00 лв.

Двулицев матрак Мемо Дрийм

Двулицев матрак Мемо Дрийм е лукзозен но не прекалено скъп.Съставен от 12см панел пенополиуретанова пяна която допринася за по голяма еластичност и комфорт.В допълнение има и 4 см Мемори пяна която реагира на топлината на тялотои заема неговата форма. Модерен защото е с две страни на твърдост и в до..

306,00 лв.

Двулицев матрак Мемо Дрийм Лукс

Двулицев матрак Мемо Дрийм Лукс. Луксозен матрак с който ще забравите болките в кръста и ставите.Съставен от две равни части високоеластична пяна и мемори пяна. Двата вида пяна допринасят за по голямо удобство и дава възможност за избор на ортопедична или релакс страна. Калъфът е изработен от луксоз..

349,00 лв.

Двулицев матрак Мемофлекс Дуо

Двулицев матрак Мемофлекс Дуо е пружинен матрак изработен от висококачествен пружинен пакет Бонел. Има страничен борд от пенополиуретан който предпазва от деформация и огъване краищата на матрака. Върху пружинния пакет Бонел има двустранен панел от пяна с висока плътност неподатлива на деформация .и..

222,00 лв.

Двулицев матрак Нирвана

Двулицев матрак Нирвана е високортопедичен благодарение на пакет индивидуално пакетирани пружини Poket Spring Units. В допълнение има два панела от високоеластична пянас различна плътност - неподатлива на деформация и допринася за приятен комфорт и мекота.Окомплектован е с калъф от качествен дишащ п..

278,00 лв.

Двулицев матрак Релакс

Двулицев матрак Релакс е класически двулицев матрак. Съставен от два панела с различна твърдост. По твърдият панел е от 8 см пенополиуретанова пяна Т2538 и е допълнен с 8 см пяна с висока плътност. който допринася за по голям комфорт и по неподатилив на деформация. Матрака е окомплектован със сменяе..

168,00 лв.

Двулицев матрак Сенатор

Двулицев матрак Сенатор е луксозен матрак за хора които знаят какво искат въпреки цената. Матрак съчетаващ най високи нива на ортопедичност и анатомичност. Ядрото е от индивидуално пакетирани пружини - Poket Spring Units , позволяващи най здравословното за гръбначния стълб разположение. Пенополиурет..

349,00 лв.

Двулицев матрак Фиеста

Двулицев матрак Фиеста е с два слоя от профилиранана високо еластична пяна. създаващ леко пружиниращ ефект и по добра циркулация на въздуха. А мемори пяната която реагира на топлината на тялото приемайки неговата форма и памучния калъф са още един бонус от матраци. Гаранция на матрака 2г. Височина 1..

229,00 лв.

Еднолицев матрак Аморе

Еднолицев матрак Аморе е високо ортопедичен матрак .Разполага с вградена оропедична скара и два различни слоя пяна.Първият слой е пенополиуретанова пяна Т2538. която е с по висока твърдост от другия слой.Вторият слой е от пенополиуретанова пяна неподатлива на деформация.Калъфът на матрака е от качес..

232,00 лв.

Еднолицев матрак Мемофлекс

Еднолицев матрак Мемофлекс съчетаващ основа от масивна дървесина и пружинен пакет Бонел .с цел максимален комфорт е добавен сандвич панел "МЕМОФЛЕКС" също така пенополиуретанова пяна с висока плътност и мемори пяна която поема извивките на тялото и придава максимален комфорт. Калъфът е от качествен ..

166,00 лв.

ЕКО матрак ЕМИРА на матраци ИВВЕКС

•    Двулицев, среднотвърд, пружинен матрак от естествени материали•    Ядpo oт белгийски ЛАТЕКС, естествени КОКОСОВИ ВЛАКНА, 100% ВЪЛНЕНА ВАТА и МЕТАЛНИ пружини•    Сваляем топ матрак от 100% ПАМУЧНА ВАТА и белгийски ЛАТЕКС•  &nb..

998,00 лв.

Топ матрак Мемо 6

Топ матрак Мемо 6 е тънък и много функционален матрак. който може да бъде навит на руло и по този начин да бъде съхранен. Използва се като се постави върху стандартен матрак за по добър комфорт. Но наистина добро приложение намира поставен върху не толкова удобни дивани върху които много хора са при..

Топ матрак Мемо 8

Топ матрак Мемо 8 е тънък и много функционален матрак. който може да бъде навит на руло и по този начин да бъде съхранен. Използва се като се постави върху стандартен матрак за по добър комфорт. Но наистина добро приложение намира поставен върху не толкова удобни дивани върху които много хора са при..

Топ матрак Херо 6

Топ матрак Херо 6 е тънък и много функционален матрак. който може да бъде навит на руло и по този начин да бъде съхранен. Използва се като се постави върху стандартен матрак за по добър комфорт. Но наистина добро приложение намира поставен върху не толкова удобни дивани върху които много хора са при..

Холова гарнитура Тръмп

Луксозен и стилен холов ъгъл със седалка  изпълнена със зиг - заг пружини   и високоеластична пяна,   облегални възглавници  с  пълнеж от формована високо еластична  пяна. Освен с модерната си визия холният ъгъл предлага и   функция  сън  тип  трансф..

Детски ЕКО матрак ХУБА на матраци ИВВЕКС

Детски двулицев, непружинен матракЯдро от белгийски ЛАТЕКС, натурална вата и естествени КОКОСОВИ ВЛАКНАДвусезонен – прошит с ПАМУЧНА ВАТА от едната и ВЪЛНЕНА ВАТА от другата  странаСваляем калъф с цип от 100% органичен ПАМУКВътрешен калъф от памучно хасе за допълнителна хигиенаОбща височина 11 ..

192,00 лв.

Холова гарнитура Малибу

Луксозна и стилна  холова гарнитура  със седални  възглавници  от високо еластична пяна  и силиконов пух бърху гъсто преплетени еластични колани,  облегални възглавници  с цип ,със свалящи се калъфки и пълнеж от  силиконов пух. Освен с модерната си визия холов..

Двулицев матрак АХИНОРА на матраци ИВВЕКС

              Двулицев, среднотвърд, непружинен матра Ядро от МЕМОРИ ПЯНА и високоеластична ПЯНА с висока плътност и издръжливост Висококачествен текстил, прошит с МЕМОРИ ПЯНА  за допълнителен релакс Двустранно усещане за твърдост, както и за летен/з..

498,00 лв.

Двулицев матрак ЯСМИНА на матраци ИВВЕКС

Двулицев, среден към твърд, непружинен матракЯдро от МЕМОРИ ПЯНА и високоеластична ПЯНА с повишена твърдостСлой МЕМОРИ ПЯНА, прошит в калъфа за допълнителна мекотаТехнология „Двойно усещане“ за избор степен на твърдост за всеки партньор посредством въртене на ядрата – мек, където искате и твърд, къд..

565,00 лв.

Холова гарнитура Анджелина

Луксозна и стилна  холова гарнитура  със седални  възглавници  със сменяем калъф с цип  и пълнеж от високоеластична пяна и силиконов пух върху основа от гъсто преплетени еластични колани,   с подвижни облегални възглавници  от силиконов пух със сваляеми калъфи . &n..

Двулицев матрак МАДАРА от матраци ИВВЕКС

Двулицев, балансирано мек , пружинен матрак , подходящ за хора с повишено теглоЯдро от индивидиално опаковани пружини ПРУЖИНИ (покет) и високоеластична ПЯНА Подсилени бордове с високоплътностна пенополиуретанова пянаМЕМОРИ ПЯНА в прошивката за допълнителен комфортТекстил с втъкани сребърни нишк..

432,00 лв.

Холова гарнитура Йоана

Луксозен и стилен холов ъгъл със седалка  изпълнена със зиг- заг пружини  и високоеластична пяна със сваляеми калъфи, облегални възглавници със сваляеми калъфи с  пълнеж от формована високо еластична пяна. Има възможност за повдигане на облегалната възглавница  върху облегалката ..

Холова гарнитура Катрин

Луксозен и стилен холов ъгъл със седалка от зиг -заг пружини и високо еластична пяна,  подвижни облегални възглавници  с цип ,със свалящи се калъфки и пълнеж от  силиконов пух и мляна пяна. Декоративните възглавници са с несваляеми калъфи . Освен с модерната си визия холният ъгъл пред..

Loading...
Loading...