КОЛЕКЦИЯ ДИВАНИ 2017 ОТ МЕБЕЛИ ИВВЕКС

публикувал: admin 12.06.2017 0 коментари НОВИНИ,

Мебели ИВВЕКС запазва своята гъвкавост, предлагайки различни конфигурации на моделите и над 50 вида дамаски

 

 

         

 

 

Колекция 2017 на МЕБЕЛИ ИВВЕКС е вече факт. 14 нови модела излизат на пазара този месец. Каталогът ще е готов съвсем скоро и в него ще влязат 32 модела мека мебел - най-добрите и търсени дивани от произвежданите до момента + 14 изцяло нови модела, които ще могат да се разгледат и на сайта: www.mebeli-ivveks.com. „Разработихме новата колекция, съобразявайки се с новите тенденции при меката мебел и потребителското търсене“ сподели собственикът на компанията Росен Иванов. „Въпреки трудностите в бранша, никога не сме изневерявали на основната си цел – да предложим качество на клиента. Затова оцеляваме вече 25 години на българския пазар“, добави още той.

 

Колекция 2017 на МЕБЕЛИ ИВВЕКС внася стил, функционалност и комфорт. „В новата колекция акцентираме на атрактивните и удобни мебели, на иновативните и същевременно комфортни решения за дома и бизнеса.“ сподели маркетинг мениджърът на фирмата Велизара Иванова. Повечето от диваните може да се трансформират в спални, което ги прави удобно решение за дома. Една от новостите при тазгодишните модели е специфичен вид механизъм за спане „трансформиращ механизъм Пума“, който дава възможност за нов вид преобразуване на спалната площ. Той ще се влага в новите модели Тръмп и Спирит. Разнообразието при дамаските е много широко – съвременен дизайн, многообразие от цветове и материи, от най-обикновени и по-нисък клас до най-висок клас дамаски, с негоримо покритие или водонепропускливи.

 

Едни от най-харесваните и продавани за последната година модели дивани, с марката Иввекс, които остават и в новия каталог, са модел Тасос и Елеганс. Холова гарнитура Тасос е на първо място по продажби за вътрешния пазар за изминалата година.

 

МЕБЕЛИ ИВВЕКС са едни от малкото останали производители на българския пазар, които предлагат такава широка гама от модели, разнообразие от дамаски и избор на собствена конфигурация при меката мебел. Търсейки нестандартни решения, клиентът може да избира коя конфигурация ще отговори на неговите потребности, прав или ъглов вариант, двойка, тройка, с или без функция сън.