Иввекс

Покажи
Ред

ЕКО матрак ЕМИРА на матраци ИВВЕКС

•    Двулицев, среднотвърд, пружинен матрак от естествени материали•    Ядpo oт белгийски ЛАТЕКС, естествени КОКОСОВИ ВЛАКНА, 100% ВЪЛНЕНА ВАТА и МЕТАЛНИ пружини•    Сваляем топ матрак от 100% ПАМУЧНА ВАТА и белгийски ЛАТЕКС•  &nb..

998,00 лв.

Основа за матрак Стандарт М

Стандарт М е мека основа за матрак, предназначена предимно за употреба в хотели.Съставена от конструкция от масивна дървесина, обезшумяващ слой от нетъкан текстил, пружинен пакет тип бонел, метален укрепващ механизъм и висококачествена дамаска.Тази основа може да бъде изработена в цвят и дамаска или..

165,00 лв.

Основа за матрак Стандарт Т

Стандарт Т е твърда основа за матрак, предназначена предимно за употреба в хотели.Съставена от конструкция от масивна дървесина, обезшумяващ слой от нетъкан текстил и висококачествена дамаска.Тази основа може да бъде изработена в цвят и дамаска или еко кожа по Ваш избор.Има възможност също за избор ..

СЕРИЕН ДИВАН ГОЛДЪН

Диван „ГОЛДЪН“ включва: двуместно канапе без подръчници с механизъм Пума + лежанка с ракла + подръчник с МДФ плот. Лежанката е с обособена удобна ракла. Облегалните възглавници са със сваляеми калъфи, пълнеж от силиконов пух и мляна пяна. Седалката е от МДФ и високо еластична пяна. Моделът е наличен..

998,00 лв.

СЕРИЕН ДИВАН ДЖЕНОА

„ДЖЕНОА“ е един модерен и елегaнтен акцент във Вашия дом, комбинирал в себе си комфорта на луксозна мека мебел и удобна площ за спане. Седалката е изпълнена със зиг-заг пружини и високоеластична пяна. Облегалните възглавници са с пълнеж от високоеластична пяна и силиконов пух, със сваляеми калъфи. О..

1 136,00 лв.

СЕРИЕН ДИВАН КОРСИКА ЛАЙТ

Модел „КОРСИКА ЛАЙТ“ се изработва с лява или дясна лежанка. Той е с изключително удобна широка лежанка и функционална етажерка под подръчника. Облегалните възглавници отново са със сваляеми калъфи, пълнеж от силиконов пух и мляна пяна, а конструкцията на седалка е от пружини Бонел и високо еластична..

1 229,00 лв.

СЕРИЕН ДИВАН МЕЛАНИ

Диван „Мелани“ - удобство и стил за Вашият дом. Седалката е изпълнена със зиг-заг пружини и високоеластична пяна, облегалните възглавници са със сваляеми калъфи и пълнеж от силиконов пух.  Холовият ъгъл предлага и функция сън тип подматрак от пенополиуританова пяна.  Под лежанката има..

1 098,00 лв.

СЕРИЕН ДИВАН НАПОЛИ

Обран, елегантен дизайн, функционалност и удобство – всичко това съчетанов една мебел: диван „НАПОЛИ“. Облегалните възглавнициса със сваляеми двулицеви калъфи, пълнеж от силиконов пух имляна пяна. Седалка – МДФи високо еластична пяна. Механизъм падащ гръб. Избор на лява или дясналежанка. Наличен на ..

819,00 лв.

СЕРИЕН ДИВАН РЕЙНА

Модел „РЕЙНА“ се предлага в 3 модерни и актуални цветови комбинации. Облегалните възглавници са изключително удобни, със сваляеми калъфи, ълнеж от силиконов пух и мляна пяна. Основата на седалката е изпълнена чрез зиг-заг пружини и високо еластична пяна. Механизмът за сън е тип подматрак. Моделът е ..

1 194,00 лв.

СЕРИЙНО КАНАПЕ НАПОЛИ

Страхотно решение за малки,елегантни пространства, функционалност и удобство – всичко това съчетано в една мебел -канапе  „НАПОЛИ“.Облегалните възглавници  са със сваляеми калъфи, пълнеж от силиконов пух и мляна пяна. Седалка – МДФ и високо еластична пяна.Механизъм падащ гръб. Наличен на с..

549,00 лв.