Модулна система Роял

Модулна система Роял
Модулна система Роял
Покажи
Ред

Модул W2D

Модулна система Роял-стилна ,нова,различна визия за вашата дневна и трапезария,съчетаваща в себе си светлината на модерното и ярко присъствие и класическите форми. Витрина  W2D от Модулна система - Роял е изработена от ПДЧ и МДФ в цвят бор нордикс/дъб джики   Продуктът се предлага само ..

512,00 лв.

Дневна Роял

Модулна система  Дневна Роял-стилна ,нова,различна визия за вашата дневна и трапезария,съчетаваща в себе си светлината на модерното и ярко присъствие и класическите форми. Показаната конфигурация включва модули K1S,  RS ,LN2,  S2D, W2D,  и  е изработена от ПДЧ и МДФ в..

1 682,00 лв.

Модул RN

Модулна система Роял-стилна ,нова,различна визия за вашата дневна и трапезария,съчетаваща в себе си светлината на модерното и ярко присъствие и класическите форми. ТВ шкаф  RN  от Модулна система - Роял е изработена от ПДЧ и МДФ в цвят бор нордикс/дъб джики   Продуктът се предлага ..

200,00 лв.

Модул RS

Модулна система Роял-стилна ,нова,различна визия за вашата дневна и трапезария,съчетаваща в себе си светлината на модерното и ярко присъствие и класическите форми. ТВ шкаф  RS  от Модулна система - Роял е изработена от ПДЧ и МДФ в цвят бор нордикс/дъб джики   Продуктът се предлага ..

331,00 лв.

Модул S1D

Модулна система Роял-стилна ,нова,различна визия за вашата дневна и трапезария,съчетаваща в себе си светлината на модерното и ярко присъствие и класическите форми. Гардероб S1D  от Модулна система - Роял е изработена от ПДЧ и МДФ в цвят бор нордикс/дъб джики   Продуктът се предлага само..

233,00 лв.

Модул S2D

Модулна система Роял-стилна ,нова,различна визия за вашата дневна и трапезария,съчетаваща в себе си светлината на модерното и ярко присъствие и класическите форми. Гардероб S2D  от Модулна система - Роял е изработена от ПДЧ и МДФ в цвят бор нордикс/дъб джики   Продуктът се предлага само..

334,00 лв.

Модул S3D

Модулна система Роял-стилна ,нова,различна визия за вашата дневна и трапезария,съчетаваща в себе си светлината на модерното и ярко присъствие и класическите форми. Гардероб S3D  от Модулна система - Роял е изработена от ПДЧ и МДФ в цвят бор нордикс/дъб джики   Продуктът се предлага само..

633,00 лв.

Модул W1D

Модулна система Роял-стилна ,нова,различна визия за вашата дневна и трапезария,съчетаваща в себе си светлината на модерното и ярко присъствие и класическите форми. Витрина  W1D от Модулна система - Роял е изработена от ПДЧ и МДФ в цвят бор нордикс/дъб джики   Продуктът се предлага само ..

234,00 лв.

Модул К1S

Модулна система Роял-стилна ,нова,различна визия за вашата дневна и трапезария,съчетаваща в себе си светлината на модерното и ярко присъствие и класическите форми. Изработен от ПДЧ и МДФ в цвят бор нордикс/дъб джики с метални дръжки . Скрин K1S от Модулна система - Роял  е с размери -127/46/9..

371,00 лв.

Модул К2D

Модулна система Роял-стилна ,нова,различна визия за вашата дневна и трапезария,съчетаваща в себе си светлината на модерното и ярко присъствие и класическите форми. Изработен от ПДЧ и МДФ в цвят бор нордикс/дъб джики с метални дръжки . Скрин К2D с две врати и четири чекмеджета от Модулна система - ..

364,00 лв.

Модул К2S

Модулна система Роял-стилна ,нова,различна визия за вашата дневна и трапезария,съчетаваща в себе си светлината на модерното и ярко присъствие и класическите форми. Изработен от ПДЧ и МДФ в цвят бор нордикс/дъб джики с метални дръжки . Скрин К2S с две врати и четири чекмеджета от Модулна система - ..

305,00 лв.

Модул КS5

Модулна система Роял-стилна ,нова,различна визия за вашата дневна и трапезария,съчетаваща в себе си светлината на модерното и ярко присъствие и класическите форми. Изработен от ПДЧ и МДФ в цвят бор нордикс/дъб джики с метални дръжки . Скрин КS5 с пет  чекмеджета от Модулна система - Роял ..

256,00 лв.

Loading...
Loading...