Модулна система Роял

Модулна система Роял
Модулна система Роял
Покажи
Ред

Модул W2D

Модулна система Роял-стилна ,нова,различна визия за вашата дневна и трапезария,съчетаваща в себе си светлината на модерното и ярко присъствие и класическите форми. Витрина  W2D от Модулна система - Роял е изработена от ПДЧ и МДФ в цвят бор нордикс/дъб джики   Продуктът се предлага с..

552,00 лв.

Дневна Роял

Модулна система  Дневна Роял-стилна ,нова,различна визия за вашата дневна и трапезария,съчетаваща в себе си светлината на модерното и ярко присъствие и класическите форми. Показаната конфигурация включва модули K1S,  RS ,LN2,  S2D, W2D,  и  е изработена от ПДЧ и МДФ..

Модул LN

Модулна система Роял-стилна ,нова,различна визия за вашата дневна и трапезария,съчетаваща в себе си светлината на модерното и ярко присъствие и класическите форми. Холна маса LN 90/60/h50  от Модулна система - Роял е изработена от ПДЧ и МДФ в цвят бор нордикс/дъб джики   Продуктът с..

131,00 лв.

Модул RN

Модулна система Роял-стилна ,нова,различна визия за вашата дневна и трапезария,съчетаваща в себе си светлината на модерното и ярко присъствие и класическите форми. ТВ шкаф  RN  от Модулна система - Роял е изработена от ПДЧ и МДФ в цвят бор нордикс/дъб джики   Продуктът се предл..

219,00 лв.

Модул RS

Модулна система Роял-стилна ,нова,различна визия за вашата дневна и трапезария,съчетаваща в себе си светлината на модерното и ярко присъствие и класическите форми. ТВ шкаф  RS  от Модулна система - Роял е изработена от ПДЧ и МДФ в цвят бор нордикс/дъб джики   Продуктът се предл..

371,00 лв.

Модул S1D

Модулна система Роял-стилна ,нова,различна визия за вашата дневна и трапезария,съчетаваща в себе си светлината на модерното и ярко присъствие и класическите форми. Гардероб S1D  от Модулна система - Роял е изработена от ПДЧ и МДФ в цвят бор нордикс/дъб джики   Продуктът се предлага ..

253,00 лв.

Модул S2D

Модулна система Роял-стилна ,нова,различна визия за вашата дневна и трапезария,съчетаваща в себе си светлината на модерното и ярко присъствие и класическите форми. Гардероб S2D  от Модулна система - Роял е изработена от ПДЧ и МДФ в цвят бор нордикс/дъб джики   Продуктът се предлага ..

371,00 лв.

Модул S3D

Модулна система Роял-стилна ,нова,различна визия за вашата дневна и трапезария,съчетаваща в себе си светлината на модерното и ярко присъствие и класическите форми. Гардероб S3D  от Модулна система - Роял е изработена от ПДЧ и МДФ в цвят бор нордикс/дъб джики   Продуктът се предлага ..

687,00 лв.

Модул W1D

Модулна система Роял-стилна ,нова,различна визия за вашата дневна и трапезария,съчетаваща в себе си светлината на модерното и ярко присъствие и класическите форми. Витрина  W1D от Модулна система - Роял е изработена от ПДЧ и МДФ в цвят бор нордикс/дъб джики   Продуктът се предлага с..

247,00 лв.

Модул К1S

Модулна система Роял-стилна ,нова,различна визия за вашата дневна и трапезария,съчетаваща в себе си светлината на модерното и ярко присъствие и класическите форми. Изработен от ПДЧ и МДФ в цвят бор нордикс/дъб джики с метални дръжки . Скрин K1S от Модулна система - Роял  е с размери -127/..

402,00 лв.

Модул К2D

Модулна система Роял-стилна ,нова,различна визия за вашата дневна и трапезария,съчетаваща в себе си светлината на модерното и ярко присъствие и класическите форми. Изработен от ПДЧ и МДФ в цвят бор нордикс/дъб джики с метални дръжки . Скрин К2D с две врати и четири чекмеджета от Модулна систем..

395,00 лв.

Модул КS5

Модулна система Роял-стилна ,нова,различна визия за вашата дневна и трапезария,съчетаваща в себе си светлината на модерното и ярко присъствие и класическите форми. Изработен от ПДЧ и МДФ в цвят бор нордикс/дъб джики с метални дръжки . Скрин КS5 с пет  чекмеджета от Модулна система - Роял&..

284,00 лв.

Loading...
Loading...